середу, 12 березня 2014 р.

Всеукраїнська молодіжна акція "Пам'ятати. Відродити. Зберегти"

З метою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, виховання у молодих громадян поваги до національних історичних і культурних цінностей та реалізації молодіжних ініціатив у трудовій сфері з 2009 по 2015 роки в Україні проводиться Всеукраїнська молодіжна акція "Пам'ятати. Відродити. Зберегти". 
В рамках акції учні та студенти залучаються до науково-дослідної, пошукової діяльності з виявлення та вивчення невідомих сторінок історії та культури свого рідного краю; відвідують екскурсійні, туристичні маршрути місцями, пов'язаними з історією та культурою українського народу, походів шляхами військової слави; впорядковують й облаштовують місця, пов'язані з історією та культурою українського народу, зокрема, поховань невідомих солдатів, братських могил, меморіалів і об'єктів, що увічнюють перемогу у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років.
Пропонуємо Вашій увазі досвід роботи Чернівецької загальноосвітньої школи I-III ступенів № 30 – участь учнів у Всеукраїнській молодіжній акції "Пам'ятати. Відродити. Зберегти". Упродовж 2010-2013 рр. в акції взяли участь всі учнівські колективи школи, а також педагоги та батьки. Ініціаторами проведення заходів в рамках акції є волонтери шкільного патріотичного клубу «Оберіг».

Немає коментарів:

Дописати коментар