вівторок, 23 лютого 2016 р.

Герої серед нас

18 лютого 2016 року у Сторожинецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. відбувся відкритий виховний захід «Герої серед нас», присвячений зустрічі з воїном АТО. 
Класні керівники Шубран Оксана Миколаївна та Гуцуляк Василина Василівна разом з учнями 6-А та 9-А класів запросили Кирилюка Олександра Георгійовича, учасника бойових дій в Луганському прикордонному загоні, який нещодавно приїхав у відпустку і радо погодився зустрітися з школярами.
На заході було вшановано хвилиною мовчання героїв-буковинців, що загинули в зоні АТО.
Вражаючим і зворушливим був момент, коли сини дарували батькові ікону, яку освятив і благословив отець Михайло Смоляк. Варто додати, що отець Михайло передав для побратимів Олександра Георгійовича молитовники, натільні хрестики та інші необхідні для молитви речі.
Олександр Георгійович був щиро вражений теплом і любов’ю, що долинали з дитячих уст. Учням школи він подарував жовто-блакитний прапор із побажаннями від усіх його фронтових товаришів.
У понеділок, 22 лютого, люблячий батько та чоловік знову покине рідну домівку, щоб повернутися на службу. Учні та вчителі побажали йому Божого благословення і якнайшвидшого повернення  з миром і перемогою додому.













Немає коментарів:

Дописати коментар