вівторок, 31 травня 2016 р.

З Україною в серці


Травневий вечір підсумовує
Напружений  навчальний  рік -
Він  є  подією  чудовою
Для  тих, хто зветься  «випускник».
 Щороку в Заставнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувається випускний бал, свято прощання з дитинством, прощання зі школою. Адже шкільні роки прекрасні і незабутні, вони в пам’яті кожної людини все її життя.
Після урочистої ходи та покладання випускниками квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченка в Палаці культури зібралися учителі, ветерани педагогічної праці, батьки, гості – усі, кому не байдужі події, які відбуваються у нашому місті.
Першою привітала випускників директор школи Бачинська Н.А. із сюрпризом – виступом соліста обласної Чернівецької філармонії, лауреата премії ім. Назарія Яремчука В.Фісюка.
Після урочистого вручення атестатів та нагород (золотих і срібних медалей, кубків кращим спортсменам, грошових премій від мера міста активним учасникам громадського життя школи) з вітальним словом виступив перший заступник голови райдержадміністрації Молдован В.М.
Випускники висловили слова подяки учителям і батькам, пообіцяли в житті керуватися уроками людяності і порядності, з гордістю нести звання учня рідної школи і бути справжніми людьми.
Пісню «Дивна квітка» у супроводі танцювального ансамблю «Мальви» виконала учениця 7 класу Пазюк Н., пісню «Три бажання» - Молдован Я., Троценко та Равлик О., молодша група виконала танець «Дитинство».
Із благословенним батьківським напутнім словом звернулися до випускників батьки: Дронь В., Зарецька Г. Чорномиз Л. та Павельчук В..
Рідні діти. Снаги вам і сили у світі
Вам в дорогу сплели ми із трав ці вінки.
Хай безхмарною буде життєва дорога
І хай юності вашої квітнуть роки.
Фінальна сцена, присвячена Україні, боротьбі за свободу і незалежність, пов’язана з роком англійської мови (діти співали на українській та англійській мові) завершилася святковим феєрверком під овації присутніх в залі.
Все здолати потрібно вам буде не раз,
Не впадайте у відчай, боріться!
Йдіть сміливо! У добрий вам, випускники, час!
Мрія кожного з вас – хай здійсниться.
Микитей С.
заступник директора школи
з виховної роботи













Немає коментарів:

Дописати коментар