четвер, 8 травня 2014 р.

Сьогодні, як і сім десятиліть тому, ми непокоїмося за Батьківщину, 
хвилюємося за близьких, і як ніколи 
знову хочемо миру.

Пройдіть за діда-фронтовика
9 травня Маршем Перемоги


Сьогодні, як і сім десятиліть тому, ми непокоїмося за Батьківщину, хвилюємося за близьких, і як ніколи знову хочемо миру. Щоб зрозуміти й усвідомити, що відбувається, повертаємося до витоків - того, чого нас вчили з дитинства. 

У кожного в сімейному альбомі є світлини, які нескінченно дорогі нам… Ось бабуся, юна й весела, у простому ситцевому платті. Через рік вона побачить усі жахи війни, на фронті, в евакуації або окупації, але залишиться такою ж красивою, і якось по-особливому буде цінувати і любити життя… От дід, живий, у гімнастерці і в медалях, щойно з фронту... А ось похоронка на його брата, якого ти ніколи не знав... 

Напередодні Дня Перемоги телеканал "Інтер" запрошує взяти участь в інтернет-акції "Наш полк". Надсилайте нам фото своїх дідусів та бабусь, які воювали, поділіться спогадами про них та їх історіями. Ми з радістю опублікуємо їх на сайті та покажемо в ефірі телеканалу, і ваших рідних побачить вся країна. 

Щоб взяти участь в акції, надішліть лист на адресу: polk@inter.ua , до якого додайте фото ваших діда чи бабусі. Розкажіть про них, залиште свій номер телефону. Або завантажте ці дані безпосередньо на сайті. 

Також у рамках акції "Наш полк" пропонуємо змінити свою звичну аватарку на фото діда чи бабусі. Напишіть про них у себе на сторінці - де служили, як воювали, якими ви їх пам'ятаєте і любите. Розкажіть про акцію "Наш полк" своїм друзям у соцмережах! А 9 травня ми запрошуємо усіх охочих взяти участь у ході "Безсмертний полк", яка відбудеться в столиці та інших великих містах. 

Акція під назвою "Безсмертний полк" розпочалася минулого року в Дніпропетровську. 9 травня під час включення з цього міста в рамках телемарафону "Перемога. Одна на всіх" ми бачили молодих людей, які вийшли з портретами своїх дідусів і бабусь. Їхні рідні воювали, їх, на жаль, вже немає у живих, але для тих юних людей було надзвичайно важливо, щоб вони теж брали участь у Параді Перемоги. Важливо це і для нас сьогодні. 

Цього року "Інтер" підтримує цю ініціативу і залучає до неї всю країну. 9 травня ми запрошуємо усіх взяти участь в акції "Безсмертний полк". Ми зберемося разом і пройдемо з портретами "Маршем Перемоги". Акція відбудеться у Києві, Вінниці, Житомирі, Запоріжжі, Кіровограді, Луганську, Луцьку, Миколаєві, Севастополі, Сумах, Херсоні, Донецьку… 

Як взяти участь: роздрукуйте портрет діда (бабусі) у великому форматі і приходьте 9 травня о 10:00 на місце збору у своєму місті. 

Місця збору учасників ходи "Безсмертний полк": Київ, вул. Лаврська, 21. Орієнтир: Пам'ятник воїнам-афганцям. 

Немає коментарів:

Дописати коментар