пʼятницю, 19 червня 2015 р.

На базі Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Зелена планета».

 Літо – найвеселіша для дітей пора року. Пригоди року не повторюються з року в рік, а дарують нові види відпочинку, цікаві розваги та зустрічі.
Протягом 02.06.2015 – 19.06.2015 року на базі Чернівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 працював пришкільний табір з денним перебуванням «Зелена планета».
В таборі відпочивали 100 дітей, які були об’єднані в чотири загони згідно вікових особливостей.
Під час роботи табору діти мали можливість відвідати музеї (музей народної архітектури, музей ім. В.Івасюка, краєзнавчий музей, зоологічний музей ЧНУ, ботанічний сад), переглянули вистави Чернівецького обласного лялькового театру, виставку екзотичних тварин у ТРЦ «Depo’t». Для дітей табору організовувались заняття з музлекторію, бібліотечні клуби, спортивні ігри та естафети, психологічні тренінги, які проводились педагогічними працівниками школи.
З нагоди закриття пришкільного табору з денним перебуванням «Зелена планета» 19 червня 2015 року начальником пришкільного табору Петрушко Л.В. організовано святковий концерт за участі вихованців табору та переможця шостого етапу телепроекту «Україна має талант» Святослава Края з донькою Христиною. Під час концерту вихованці табору демонстрували свої вокальні, хореографічні та декламаторські здібності.
Попереду у дітей ще два місяці відпочинку під теплим сонцем Буковини і всі вихованці табору вітають літо зі словами:
Хай струни святково бринять знову й знову,
І радість не гасне у юних серцях!
Промінчиком сонце торкне веселково
І щастю дитини не буде кінця.








Немає коментарів:

Дописати коментар