понеділок, 7 вересня 2015 р.

Всеукраїнська акція зі збору та переробки пластикових кришечок-закруток для протезування воїнів АТО

           
У Чернівецькій області розпочалася всеукраїнська акція зі збору та переробки пластикових кришечок-закруток для протезування воїнів АТО. Просимо оголосити акцію на лінійках у навчальних закладах та разом з книгами, лікарськими рослинами привозити кришечки у центр виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області (вул. Івана Франка, 20)
ЛІДЕРИ по збору кришечок - 
Шипинський ЗНЗ І-ІІІ ст.Кіцманського району - 5 тисяч 256 крижшечок!!! 
МАМАЇВСЬКИЙ ЗНЗ І-ІІІст.№2! ( 7 баклажок!)
 Долучилися до акції учні Сторожинецької школи-інтернату
.
Акція водночас вирішує дві проблеми – екологічну та соціальну. Її вже підтримали Міністерство екології України, бізнес і багато волонтерів. Організатор акції – благодійний фонд «ОВЕС» за підтримки Медичного координаційного центру допомоги військовослужбовцям.

Що більше добровольців, бізнесу, мас-медіа візьмуть участь у цій справі, то більшій кількості воїнів АТО вдасться повернутися до нормального життя.

Жодна пластикова кришка будь-якого розміру відсьогодні не повинна потрапити у сміття. Знаходимо вдома кришечки і збираємо їх.
РЕПОРТАЖІ ПРО АКЦІЮ
          Лідери парламентсько-президентської республіки «КРОК» Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ступенів з радістю долучилися до Всеукраїнської акції зі збору та переробки пластикових кришечок-закруток для протезування  воїнів АТО. Вважаємо, що така акція допоможе вирішити одночасно дві проблеми – екологічну та соціальну. Маємо надію, що наша участь у цій акції допоможе більшій кількості воїнів АТО повернутися до нормального життя. 






НВК "Любисток" м.Чернівці

Мамаївський ЗНЗ І-ІІІ ст №2


 Сторожинецька ЗОШ І-ІІІ ст №1


Школярі Стрілецькокутського ЗНЗ І-ІІІ ст. Кіцманського району зібрали 2тисячі 400 кришечок!!!!
Лідером по збору кришечок в Стрілецькому Куті є Артем Волосівський (на фото справа) - біля 400 кришечок!!!






Ми вже здали першу партію кришечок!!!
21,75 кг!!!
Акція триває:
Вижницький район - 3 ящики;



Немає коментарів:

Дописати коментар