четвер, 31 березня 2016 р.

Прес-конференція лідерів та координаторів учнівського самоврядування щодо організації проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

 Сьогодні, 31 березня 2016 року о 15.00 на базі студії Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області відбулася прес-конференція  лідерів та координаторів учнівського самоврядування щодо організації проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» в навчальних закладах області. 16 студій області – понад 200 учасників,
представники Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, лідери Вижницької, Глибоцької, Кіцманської, Путильської, Сторожинецької районних рад, лідери Заставнівської, Романковецької, Хотинської гімназій, Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ступенів Хотинського району, лідери  Чернівецького професійного ліцею сфери послуг, Чернівецького професійного машинобудівного ліцею,  Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки та ін.
В Чернівецькій студії присутні лідери 2-гої та 3 гімназії міста Чернівців, Анна Рибарчук, регіональний координатор Всеукраїнського благодійного фонду  «Серце до серця» в Чернівецькій області, Ольга Осовська, координатор акції загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. 
  Модератором прес-конференції виступила лідер учнівського самоврядування гімназії №3 міста Чернівців Аніта Троянська.
На прес-конференції йшла мова пор організацію проведення Всеукраїнської акції «Серце до серця», яка стартує в нашій області   4 квітня і триватиме д 24 квітня 2016 року. Акція проводиться з метою збору коштів для закупівлі медичного обладнання для дитячого реанімаційного відділення Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.
Опломбовані скриньки для збору коштів будуть встановлені в районних/міських методкабінетах та у центрі виховної роботи Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.
Інформація про участь навчальних закладів у акції буде висвітлюватись на лідерському блозі http://lider-school.blogspot.com/
  Координуватиме акцію, серед загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, методист виховної роботи Ольга Осовська разом із лідерами 2-гої та 3-тьої гімназії міста Чернівців.














Кординатор обласної акції навчальних закладів області, О.Осовська

Студія Чернівецького професійного ліцею сфери послуг

 Студія Путильського району





Студія Глибоцької районної ради лідерів


Немає коментарів:

Дописати коментар