середу, 21 грудня 2016 р.

Путівник в Країну Добрих справ

                                                            
 З давніх -  давен гарні стосунки між людьми , взаємопідтримка ,милосердя були основними у житті . І про це  говорить  народна мудрість: «Життя дано людині на добрі справи».  

   Доброта- це основа нашого життя. Вона є фундаментом на якому зростають усі духовні цінності.
    Учні НВК «Вашківецька гімназія ім. Бажанського» не уявляють життя без людської доброти, порядності , почуття гідності, працьовитості. Кожного дня кількість добрих справ збільшується .  Діти   беруть участь в акціях «Забуті  могили» ( догляд за могилами І.Бажанського., З Колотило.,Н.Колотило), «З Україною в серці» ( допомога воїнам АТО) , «Доброго дня, ветеране!» ( вітання зі святом ветеранів війни та педагогічної праці),  ярмарки-продажі солодощів (на підтримку воїнів АТО та хворих дітей). У гімназії проведено зустрічі з воїнами АТО (Проскурняком Д.М., Поповичем В.Ю.) . День  іменин ,сюрпризів  для друзів, ігор та розваг.
 15 грудня  перед святом Миколая , учні долучилися до Благодійної акції «Потяг милосердя» , відвідали Снятинський  будинок - інтернат, де проживає 110 вихованців. Усі вони є інвалідами 1 та 2 групи інвалідності  з розумовими та фізичними вадами.
 Про поїздку розповіли директору Вашківецького хлібокомбінату Григорцю Михайлу Григоровичу, який із радістю підтримав ініціативу учні і долучився до загальної справи.  Гімназисти спільно з Михайлом Григоровичем надали допомогу продуктами харчування, солодощами  та миючими засобами.
Повертаючись додому кожен відчув якийсь біль  смуток, тривогу в душі , а найголовніше те, що чужої біди на буває.
 Юні хлопці, які проживають в інтернаті, по-справжньому стали нашими друзями. Як вони, так і ми будемо чекати нових зустрічей.
 Впевнена, що всі хороші справи, які роблять наші гімназисти  приведуть їх у країну Добра, Людяності,Співчуття та Милосердя.  


                                                                                               Н.Г. Проскурняк,
                                                                                               заступник директора з виховної роботи
                                                                                               НВК «Вашківецька гімназія ім. Бажанського»


Немає коментарів:

Дописати коментар