понеділок, 25 листопада 2013 р.

Конкурс наукових робіт ім. В.М. Корецького на тему «Права людини в сучасному світі: погляд молоді» для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл та гімназій

З 10 жовтня 2013 р. по 21 лютого 2014 р. Київський університет права НАН України за підтримки Союзу юристів України та Міністерства юстиції проводить для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл та гімназій конкурс наукових робіт ім. В.М. Корецького на тему «Права людини в сучасному світі: погляд молоді». 
Даний захід має на меті підвищити зацікавленість учнів до юридичної науки та практики, а також заохотити їх до проведення власних досліджень у цій сфері. Крім того, активна позиція молоді на сьогодні в соціально-політичному та культурному житті спонукає до пошуку принципово нових рішень і критичного переосмислення минулого досвіду. Тому запланований конкурс зорієнтований, в першу чергу, на молодих людей, що здатні креативно та гнучко мислити, пропонувати ідеї щодо вирішення проблемних питань. За результатами конкурсу переможці, чиї наукові дослідження будуть найвище оцінені конкурсною комісією, отримають сертифікати, цінні подарунки та право позаконкурсного вступу до Київського університету права НАН України. 

Дозвольте запевнити Вас, що Київський університет права НАН України має належне кадрове, навчально-методичне та матеріальне забезпечення для проведення конкурсу. І тому, просимо Вас підтримати проведення на базі Київського університету права НАН України конкурсу наукових робіт ім. В.М. Корецького для учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл та гімназій, а також розповсюдити інформацію у районних відділах освіти, які перебувають у Вашому підпорядкуванні.


Конт. ос.: Оксана Василівна Бурлак
Тел. 067 701 49 35

Немає коментарів:

Дописати коментар