середу, 4 грудня 2013 р.

11.10.2013 р. підведено підсумки конкурсу на найкраще проведення спортивних змагань на майданчиках, які було встановлено Фондом Братів Кличків разом з Фундацією Кока-Кола у рамках проекту «Клич друзів - граймо разом»
Ініціативна група Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. вдячна всім, хто підтримав нашу школу! Ми впевнені, що цей час ви провели з користю!
У напруженому анонімному голосуванні перемогу виборола Ровеньківська загальноосвітня школа № 9, за яку проголосувало 2 545 чоловік! Вітаємо школу-переможницю! За Колінковецький ЗНЗ І-ІІІ ст. проголосувало 1328 чоловік. Всього у голосуванні брало участь 12 355 людей! Дякуємо за вашу активність!
Наші спортсмени отримали заохочувальні подарунки: футболки для своєї спортивної команди, 5 футбольних, 5 волейбольних і 5 баскетбольних м'ячів! 
Ми вже є частиною великої спільноти, яка сповідує цінності здорового способу життя та досягнення успіху через спорт та освіту і ми впевнені, що ці подарунки стануть важливою складовою наших майбутніх перемог та звершень.

Немає коментарів:

Дописати коментар