понеділок, 10 лютого 2014 р.

Лідери - це ми!

7 лютого 2014 року в комунальному закладі «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся збір лідерів учнівського самоврядування. На зборі були присутні представники гуртків «Юний еколог», «Основи перепелівництва», «Природа, фантазія, творчість», «Юні квітникарі».
Так вважають представники учнівського самоврядування - гуртківці КЗ ЧОЦЕНТУМ. 

7 лютого 2014 року в комунальному закладі «Чернівецький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» відбувся збір лідерів учнівського самоврядування. На зборі були присутні представники гуртків «Юний еколог», «Основи перепелівництва», «Природа, фантазія, творчість», «Юні квітникарі» та ін. КЗ ЧОЦЕНТУМ. 
Програма збору була насиченою та різноплановою. З учасниками збору було проведено анкетування, тестування, ділові ігри. 
Творча атмосфера панувала за круглим столом, де старости гуртків обмінялися досвідом роботи, внесли пропозиції щодо подальшої співпраці, намітили план колективних справ на рік. В рамках природоохоронної акції «Годівничка» учасники заходу не забули підсипати корму в годівнички для зимуючих пташок. 
На зібранні також була присутня директор закладу Людмила Юріївна Головченко. Вона привітала учасників збору та підкреслила важливу роль учнівського самоврядування в навчальному закладі. Директор ознайомила вихованців із здобутками Центру за останні роки. Підбиваючи підсумки зустрічі, Л.Ю.Головченко висловила впевненість, що проведення зборів лідерів сприятиме активізації роботи самоврядування в КЗ ЧОЦЕНТУМ. 
Логічним завершенням роботи стала конкурсно-розважальна програма під гаслом «Лідер – це ти!». 
Учасники збору подякували організаторам заходу за цікаву, насичену та змістовну програму, що дала можливість більше згуртуватися для вирішення важливих питань і проблем в умовах учнівського самоврядування в КЗ ЧОЦЕНТУМ.




Немає коментарів:

Дописати коментар