понеділок, 29 вересня 2014 р.

Церемонія нагородження переможців фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» у м. Львові

Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» завершився 27 вересня церемонією нагородження переможців у м. Львові та та флешмобом «Україна – єдина!» на площі Ринок. Під час флешмобу відбулося театралізоване дійство «Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг» у виконанні групи волонтерів громадських організацій та майстер-клас «Створюємо соціальний плакат» за участю студентів Львівського державного коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Івана Труша, до якого могли приєднатися усі охочі.

Фестиваль передбачав індивідуальну та групову участь за номінаціями «Плакат» та «Відеоролик». На розгляд оргкомітету і журі надійшло 428 соціальних плакатів з усіх областей України, а також 67 відеороликів.

У церемонії нагородження взяла участь Мудрак Марія, 13 років, учениця 8 класу Сторожинецького ліцею та 3 - В класу, Сторожинецької художньої школи (керівник Наталія Дмитрівна Зюб), робота якої увійшла в 10 кращих робіт, поданих на конкурс.

Мета Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» – створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, що притаманні Українському народові, любові до України, готовності до її захисту та забезпечення суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості, поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки як основи консолідації Українського народу.






Немає коментарів:

Дописати коментар