вівторок, 9 вересня 2014 р.

Народ та армія – єдині!

З метою виховання почуттів патріотизму, співчутливості та співпереживання за долю нашої держави, уважного ставлення до військовослужбовців, які в даний час із зброєю в руках відстоюють незалежність та єдність України, а дехто з них перебувають на лікуванні, в закладах освіти міста Новодністровська пройшли благодійні акції «Допоможи пораненому солдату», «Замість квітів – допомога армії», «Лист пораненому» та благодійний ярмарок «Допоможи Українській армії». Тема благодійного ярмарку «Насолоджуйся Україною» як ніколи розкрила щедрість рідної землі,багатство душ, щирість почуттів учасників у єдиному прагненні здобуття миру і спокою в Україні. Організаторами та виконавцями благодійних акцій стали члени учнівського самоврядування закладів освіти. До участі в акціях долучилися 1186 учнів, 63 вчителів, 55 батьків, 9 мешканців міста.

В ході акцій було зібрано 8220 грн. З них заощаджені кошти від закупівлі квітів до свята Першого дзвоника та кошти благодійного ярмарку. Частину зібраних коштів буде надіслано учаснику АТО, жителю Глибоцького району, який потребує тривалого лікування та реабілітації після поранення. Активна участь дітей та дорослих в благодійних акціях засвідчують високу громадянську позицію та віру у світле майбутнє України.

Т.Іванова, методист ММК







2 коментарі:

  1. В Яблуницькій ЗОШ І - ІІ ступенів Путильського району учнівським самоврядуванням також були проведені аналогічні акції. Особливо дітям сподобався благодійний ярмарок. Вони з усією серйозністю віднеслися до цієї справи, бо чудово розуміли, що від армії зараз залежить наше майбутнє.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми віримо в швидке, світле та мирне майбутнє нашої України, оскільки видно таку чітку сплановану організацію роботи учнівського самоврядування по наданні допомоги нашим воїнам-визволителям. Ми чекаємо на їх швидке повернення додому.

    ВідповістиВидалити