пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Партнерська діяльність лідерів Кельменеччини

2 квітня в дитячо-юнацькому центрі відбулося засідання районної ради учнівського самоврядування Кельменецького району з питань  партнерськоїдіяльності в роботі органів самоврядування дітей та учнівської молоді.  

На засіданні були присутні 29 лідерів та 18 педагогів-організаторів навчальних закладів Кельменеччини, психолог ДЮЦ Крецул К.М.,  координатор ради Гергелійник І.М., та методист РМК Чоботар О.О.
Засідання розпочала голова районної ради Тихохід Вікторія, учениця 10 класу Новоселицького НВК, яка привітала присутніх та познайомила з програмою та метою заходу. Практичний психолог Крецул К.М., в рамках навчання в школі лідера, провела тренінг «Толерантне спілкування як умова позитивного мікроклімату в учнівському колективі».
Голови учнівського самоврядування поділилися цікавим досвідом партнерського спілкування з дирекцією навчальних закладів, батьківськими комітетами, селищними головами, агроформуваннями та громадськими організаціями.
За трибуною «Вільних думок» лідери обговорили питання «Роль учнівського самоврядування в організації та проведенні шкільних лінійок».
Голова комісії інформації та преси Мафтуляк Юлія, учениця 11 класу Нелиповецького НВК запропонувала започаткувати районну акцію «Бібліотечка для захисника». Її метою є створення бібліотеки для воїнів-учасників АТО та захисників держави, що перебувають на лікуванні у госпіталях, на основі добровільних пожертв у вигляді художньої літератури.
Під час круглого столу комісії РРУС обговорили проекти звітних доповідей і намітили програму сесії, яка буде проведена в травні місяці.
Лідери роз’їхалися, щоб познайомити колективи своїх навчальних закладів з новими проектами для подальшої спільної роботи.   


 






Немає коментарів:

Дописати коментар