четвер, 30 квітня 2015 р.

Благодійний ярмарок на підтримку воїнів АТО у Новодністровську



29 квітня 2015 року члени учнівського самоврядування ЗОШ ІІ–ІІІ ст.м. Новодністровська організували благодійний ярмарок з метою збору коштів для земляків-захисників, які перебувають в зоні АТО.
Учні принесли власноруч приготовлену випічку та куплені солодощі. Усе дійство відбувалось у фойє школи протягом двох великих перерв. Асортимент був настільки великий, що у всіх розбігались очі. Кожен охочий міг поласувати тістечками, цукерками, кексами, пиріжками, тортиками та печивом. Ціни та якість продукції приємно здивували покупців. У школі панувала атмосфера піднесеного настрою. Розуміючи, що вилучені кошти підуть на допомогу нашим захисникам, діти та працівники закладу, не шкодуючи грошей, із задоволенням купували смаколики.
        Так учні ЗОШ ІІ–ІІІ ст. поєднали приємне з корисним і назбирали 1269 грн, які адресно будуть передані військовослужбовцям на їхні потреби. Слід зазначити, що це не перший благодійний ярмарок, який організовують у школі. Кошти з першого ярмарку були витрачені на придбання верхнього одягу для захисників.Учні і педагоги школи сподіваються, що військові дії на Сході незабаром закінчаться і такі ярмарки проводитимуться для власного задоволення й у мирній атмосфері.

                                                                                    Тетяна Гайдук, учениця 10-А ЗОШ ІІ–ІІІ ст.




Немає коментарів:

Дописати коментар