вівторок, 24 січня 2017 р.

День Соборності України в Колінковецькому ЗНЗ

  22 січня – цей день увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України, і відзначають його з 1999 року.

  Соборність – це символ. Символ боротьби за волю. Порозуміння між людьми. І часточка надії і віри у майбутнє  . Памятаймо про незліченні жертви  наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності, державності. Любов до землі, до рідного слова прирекли багатьох славних синів і дочок України на тюрми і поневіряння.
  Україна… Її майбутнє в руках молоді. Від нас залежить, якою буде наша держава! А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою.
23.01 2017 року у Колінковецькому ЗНЗ I-IIIступенів відбулося ряд заходів, приурочених Дню Соборності України.
   На загальношкільній лінійці учні  8-Б класу ( класний керівник Рогожа А.М.) виступили з інформацією  про День Соборності України , вчитель правознавства Торопій Г.С. провела акцію «З Україною у серці» .

   Цікаво пройшов флешмоб « Україна – єдина країна»  , який організувала Павленчук О.В., педагог-організатор закладу. У флешмобі взяли  участь учні    1-11 класів, які з гордістю  усвідомлювали істину: Україна – єдина держава, Україна – незламна. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар