понеділок, 13 березня 2017 р.

Памˈять полеглих героїв жива

                               
         Йорданештська ЗОШ №2  - це осередок де виховують молоде покоління в русі з часом і привчають робити все від серця. У нас є традиція, що кожний шкільний гурт по черзі відкриває тиждень шкільної родини тематичною лінійкою, бо такі лінійки більше згуртовують шкільну родину, бо на них присутніми є й батьки, і вчителі, і учні.

         Другий  тиждень березня  відкрили гурт "Мугурел" (5 клас) під керівництвом Кирчу Марії Григорівни, які захотіли донести всім  героїзм Небесної Сотні і вкотре згадати про дні 2014 року.
             На початок були запалені свічки  памяті  Героям та продовжили  прозовими розповідями про загиблих, віршами пам’яті Небесній Сотні та  фільмами про невинну загибель отих молодих чоловіків та юнаків,  які своє життя віддали заради нас, заради нашого кращого майбутнього. Прочитаний вірш від імені загиблого сина на Майдані викликав у багатьох вчителів сльози – сльози душевного болю…
             Учні постарались донести все так, щоб кожен зрозумів, що не можна залишатися байдужим у наш час, що кожен може впливати на події і простір довкола себе. А коли таких людей багато і вони рухаються в одному напрямку – то вони переможуть.

 Опаіць Марія Іванівна
педагог-організатор
Йорданештської ЗОШ №2
Глибоцький р-н







            


Немає коментарів:

Дописати коментар