пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Маю право бути собою.

Лідери учнівського самоврядування та їх координатори взяли участь у круглому столі в рамках профілактичної акції «Маю право бути собою». Мета зібрання – надати можливість юним буковинцям долучатись до ухвалення рішень на управлінському рівні, а також формувати дитячу політику нашої області.Програмою заходу було передбачено обговорення сучасної проблеми – булінг та кібербулінг.

 
Дуже тривожна статистика, тож на лідерів та їх наставників покладається важлива місія щодо попередження та покладання зусиль на його подолання.

В роботі круглого столу взяли участь проедставники Департаменту освіти Чернівецької облдержадміністрації, сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області, Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, психологи навчальних закладів.

Сподіваємось, що робота лідерів буде плідною та вони зможуть бути корисними для своїх однолітків! Лідерам рекомендовано переглянути відео зустрічі лідерів в Києві та Лекцію всесвітньовідомого спікера Ніка Вуйчича "Як навчити підлітків дружити" з проекту "Безпечна школа". Щоб змінити країну потрібно починати з себе. І цей посил потрібно донести до кожного учня в школі. Нік вірить в нас і в нашу Україну. Ми також віримо і будемо робити все для того, щоб бути тими ключами до змін, якими нас бачить Нік Вуйчич.
І ще одне: невдовзі в області розпочнеться челендж відео порад від дітей: Як боротися з булінгом?


























































Немає коментарів:

Дописати коментар