пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

16 жовтня у Чернівецькому професійному ліцеї сфери послуг відбулися вибори Президента учнівського парламенту

Згідно плану роботи учнівського парламенту на І семестр 2013/2014 навчального року у ліцеї сфер послуг пройшло відкрите засідання учнівського парламенту, на якому делегати обрали Президента учнівського парламенту.
Кандидатами у Президенти були зареєстровані:
Кульминська Оксана, учениця групи №3,
Кушнір Анна, учениця групи №7
Тимчишин Ерік, учень групи №10
Кандидати вели активну передвиборчу агітацію в ліцеї, проводили агітаційні заходи на перервах та в позаурочний час, випустили агітаційні плакати. Кожен з кандидатів розробив і оприлюднив свою передвиборчу програму та розмістив її на сайті ліцею.
На відкритому засіданні учнівського парламенту кандидати цікаво висвітлили свої програми, (своє бачення розвитку ліцею, покращення умов навчання, проживання у гуртожитку, організації змістовного дозвілля учнівської молоді) використовуючи мультимедійні презентації. Після кожного виступу члени парламенту задавали запитання та детально обговорювали запропоновані програми.
Голосування за кандидатів проводилося таємним заповненням бюлетенів на альтернативній основі. Створена лічильна комісія протоколом затвердила нового президента Учнівського парламенту Анну Кушнір, яка набрала більшість голосів – 20. Віце-президентом учнівського парламенту стала Оксана Кульминська, яка набрала 4 голоси. А Тимчишин Ерік набрав 3 голоси.
В кінці відкритого засідання директор ліцею Цимбал О.В. привітала новообраного Президента, наголосила на якісній та тісній співпраці педагогічного колективу з учнівським парламентом, активізації діяльності членів, розширенні громадської позиції через принципи демократії, особистої свободи та відповідальності за кожного учня.

Немає коментарів:

Дописати коментар