четвер, 11 вересня 2014 р.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!»

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі з метою забезпечення системної просвітницько-профілактичної роботи, морального виховання підростаючого покоління та підвищення рівня культури школярів і студентів спільно з Львівською міською радою проводить Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!».


Фестиваль покликаний створити належні умови для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості, поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки як основи консолідації Українського народу.

Переможці Фестивалю будуть урочисто нагороджені дипломами Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі у м. Львові 27 вересня 2014 року.

Координати організаційного комітету:

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі
04053, м. Київ, вул. Артема, 73

Електронна адреса: info@moral.gov.ua

Контактні телефони: (044) 486-17-99, 486-35-99, 486-16-84


Національна експертна комісія України
з питань захисту суспільної моралі
Львівська міська рада

Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами
«УКРАЇНА – ЄДИНА!»

м. Львів, 27 вересня 2014 року


УМОВИ
проведення Всеукраїнського фестивалю-конкурсу соціальної реклами 
«УКРАЇНА – ЄДИНА!»

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Львівською міською радою проводить Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!».

З метою визначення переможців створюється організаційний комітет та Журі Фестивалю, до складу яких входять представники від організатора, державних установ та громадських організацій. Загальне керівництво підготовкою та проведенням Фестивалю здійснює організаційний комітет.

Учасником Фестивалю може бути будь-яка фізична або юридична особа. Учасник має право надіслати лише одну роботу на Фестиваль.

Участь у Фестивалі є безкоштовною.

Журі оцінює кожну творчу роботу за 5-ти бальною шкалою за такими критеріями:
- відповідність роботи цілям Фестивалю;
- професіоналізм (техніка і якість виконання);
- аргументованість (рівень інформативності, розкриття ідеї через заклики, гасла);
- оригінальність (новизна ідеї, креативність);
- позитивність.

Терміни проведення Фестивалю: з 10 вересня 2014 року по 27 вересня 2014 року. Роботи приймаються з 10 вересня 2014 року по 21 вересня 2014 року.

NB! Після розгляду надісланих Вами матеріалів, організаційний комітет надішле Вам електронне повідомлення про результат розгляду матеріалів.

Вимоги до оформлення матеріалів, що надсилаються на Фестиваль

Творчі роботи приймаються на Фестиваль за такими номінаціями:

соціальний плакат: макет плакату повинен бути записаний на СD/DVD диску в масштабі 1:1 з розширенням не менше 300 dpi у форматі JPEG/TIFF. Робота має супроводжуватись гаслом чи іншим авторським текстом. До диску з роботою додається кольорова роздруківка плакату на аркуші формату А4 з зазначенням ПІБ автора (колективу авторів) із зворотної сторони зображення;

відеоролик: надається на СD/DVD диску у форматі AVI, FLV (тривалістю не більше 30 секунд), кожен ролик чи Flash-відео надається на окремому носію з текстовим описом сценарію: з початку відеоролика має бути назва Фестивалю, назва конкурсної роботи.

Творча робота, надіслана на Фестиваль, має бути власною розробкою учасника (декількох учасників) у будь-якій формі і не суперечити етичним нормам та чинному законодавству України.

Творчі роботи, які не відповідають вищезазначеним вимогам та нормам чинного законодавства, організаційним комітетом не розглядаються.

Заявка на участь у Фестивалі (див. додаток) та творчі роботи надсилаються до 21 вересня 2014 року (включно) в двох примірниках на адресу: 04053, м. Київ, вул. Артема, 73, Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі та на електронну адресу організаційного комітету Фестивалю: info@moral.gov.ua.

Пересилання творчих робіт на Фестиваль здійснюється за рахунок відправника.

Заявки, на участь у Фестивалі, подані після граничної дати їх прийняття, не розглядаються. Заявка оформлюється державною мовою, шрифтом Times New Roman, розміром 14 через 1,5 інтервали.

Надсиланням матеріалів учасники надають згоду на їх оприлюднення по телебаченню, в мережі Інтернет та друкованих засобах масової інформації, а також на те, що їх повернення Організатором не здійснюється.

Збір та обробка персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».


Зразок заявки

ЗАЯВКА НА УЧАСТЬ У ФЕСТИВАЛІ

Учасник
1. Прізвище, ім’я, по батькові учасника
2. Дата народження / Вік
3. Рід занять (студент, працюючий, непрацюючий, військовослужбовець, інше)
4. Регіон
5. E-mail
6. Контактний телефон

Творча робота
1. Назва творчої роботи
2. Номінація (відповідно до Положення)
3. Стисла анотація (1–2 речення)

Із правилами участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» та Положенням про Всеукраїнський фестиваль-конкурс соціальної реклами «УКРАЇНА – ЄДИНА!» згоден (згодна) та відповідно до статті 6 Закону України «Про захист персональних даних» даю свою згоду на обробку своїх персональних даних, що пов’язана з організацією та проведенням Фестивалю. Підтверджую, що я є автором/співавтором творчої роботи, поданої на Фестиваль.


Підпис (и) _______________________________________________
Дата заповнення заявки «____» __________________ 2014 р.



УВАГА!
Творчі роботи приймаються тільки разом із заявками до 21 вересня 2014 року (включно).
Кожна творча робота оформлюється окремою заявкою.



5 коментарів:

  1. Хороший фестиваль!Він активізує наше суспільство!Побільше б таких!

    ВідповістиВидалити
  2. Бажаю успіхів всім учасникам фестивалю!

    ВідповістиВидалити
  3. Цікавий конкурс. Нехай переможе найкращий.

    ВідповістиВидалити
  4. Надзвичайно актуальний фестиваль в наш час. Всім бажаю успіху!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Дуже цікавий фестиваль. Бажаю всім перемоги та єдності, єднаймося ми одне ціле нашої України.

    ВідповістиВидалити