четвер, 18 вересня 2014 р.

Акції тривають. Спільними зусиллями допоможемо нашій українській армії!


Усі навчальні заклади області активно долучилися до збору коштів на допомогу Українській Армії, беручи участь у Всеукраїнських акціях «Замість квітів – допомога Армії», «Лист пораненому» та організовуючи ярмарки продажу солодощів «Насолоджуйся Україною!», що стартували в перший тиждень нового навчального року. Навчальними закладами області зібрано понад 667 тис. грн. 

Департамент освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації, Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, координаційний центр «Буковина – українському війську» щиро дякують освітянам, учням, батькам школярів за благодійні кошти, передані для української армії. Сім’ї загиблих та поранених також відчули вашу підтримку. Доземний уклін шкільним родинам і колективам таких освітянських закладів:

Навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Вижницької РДА – 8 тис. 583 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); допомога пораненому – 21 тис.991грн.; допомога сім’ям загиблих та адресна допомога тим, хто перебував в АТО – 35 тис. грн.

Навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Герцаївської РДА – 5 тис. 903 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога військовим в АТО - 6 тис. 652 грн.

Навчальні заклади управління освіти Глибоцької РДА – 87 тис. грн. – адресна допомога пораненим та військовослужбовцям АТО.

Навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Заставнівської РДА – 4 тис. грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога пораненим – 11 тис. грн.

Навчальні заклади управління освіти Кельменецької РДА: адресна допомога пораненим –12 тис. 600гр.; допомога військовим АТО – 20 тис. грн.


Навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської РДА: 21 тис.176 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога пораненим та учасникам АТО – 14 тис.197 грн.

Навчальні заклади відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради: 2тис.480 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога пораненим – 3тис. грн.

Навчальні заклади управління освіти, молоді та спорту Новоселицької РДА: 16 тис. 977 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога пораненим – 12 тис. грн.

Навчальні заклади відділу освіти, молоді та спорту Путильської РДА:

21 тис. 700 грн. – адресна допомога (4 тис. 256 грн. – координаційний центр «Буковина – українському війську».

Навчальні заклади управління освіти, молоді та спорту Сокирянської РДА: 14 тис. 673 грн. (координаційний центр «Буковина – українському війську»); адресна допомога – 2 тис.703 грн.

Навчальні заклади управління освіти, молоді та спорту Сторожинецької РДА: адресна допомога сім’ям загиблих - 27 тис. 393 грн.; адресна допомога військовим АТО – 4 тис. 619 грн.

Навчальні заклади управління освіти, молоді та спорту Хотинської РДА: адресна допомога пораненим – 25 тис. грн.; адресна допомога військовим АТО – 8 тис. грн.; 1 тис.грн. Колінковецький ЗНЗ І-ІІІ ст. передав на термобілизну в координаційний центр «Буковина – українському війську».

Навчальні заклади управління освіти Чернівецької міської ради зібрали 280 тис. грн.

14 вересня волонтери Політехнічного коледжу відвезли у 80 аеромобільну бригаду та 24 механізовану бригаду прилад нічного бачення, навігатор, каремати, саперені лопатки, кровоспинні засоби, термобілизну, ендотрахельні трубки, шкарпетки та продукти харчування. Відвідали військовослужбовця-сироту в м.Гвардійське 320 групи. Це вже п’ята така поїздка з допомогою військовим.






12 коментарів:

  1. Сподіваємось, наші воїни повернуться живими і здоровими. Ми молимося за них і з нетерпінням чекаємо на їх повернення.

    ВідповістиВидалити
  2. Українська армія зараз як ніколи потребує підтримки нашого суспільства. Зараз вислів "народ для держави" набуває актуального значення!Хто, як не ми?

    ВідповістиВидалити
  3. Хочу додати, що наша Тарасовецька ЗОШ також активно долучилися до акції "Замість квітів - допомога Армії". 1 вересня ми зібрали 3450 гр. та надали цю матеріальну допомогу нашому односельчанину, випуснику школи Безушці Ф. , який на той момент знаходився у Харківському госпіталі.

    ВідповістиВидалити
  4. Дані акції в котрий раз підтверджують, що україкський народ і його захисники єдині у спільній меті - досягнення миру на нашій рідній Україні. "Слава нашим героям-визволителям!"

    ВідповістиВидалити
  5. На жаль, сьогодні наша Україна як ніколи потребує захисту від своїх дітей-захисників... І нашим прямим обов'язком є ДОПОМОГТИ всім тим, чим можемо. Українці сьогодні об'єдналися заради спільної мети - МИРУ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Проводячи такі акції наш народ доказує, що ми єдині і ми - за МИР!!! Ми віримо, що наші такі невеличкі внески допоможуть хлопцям які портредують допомоги, і надіємось на їх повернення живими і здоровими

    ВідповістиВидалити
  7. Наша підтримка воїнам вкрай необхідна. Наш Грозинецький НВК постійно тримає зв'язок з односельцем, випускником нашого комплексу Савицьким Богданом Вікторовичем - 1984 р. Його батько Савицький Віктор Васильович є добровільним волонтером, який постійно возить гуманітарну допомогу нашим воїнам в зону АТО. Бажаємо всім МИРУ в нашій ЄДИНІЙ УКРАЇНІ!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Хочеться побажати швидкого повернення чоловіків, синів, братів додому та закінчення кровопролиття.

    ВідповістиВидалити
  9. Молодці!Сьогодні ми дуже потрібні своїй державі!Тому я вважаю, що такі акції зараз необхідні задля перемоги нашої армії!Слава Україні!

    ВідповістиВидалити
  10. Ці акції згуртували шкільні , педагогічні та батьківські колективи. Миру і щастя всіму часникам акції.

    ВідповістиВидалити
  11. Допомога армії потрібна від кожної людини - патріота своєї країни!!! Тому давайте ВСІ допоможемо армії, а вона допоможе Україні стати по-справжньому вільною і незалежною... І цим самим ми вже вкотре доведемо світу, що Україна - дійсно єдина і неділима країна, а головне НЕЗАЛЕЖНА!!!

    ВідповістиВидалити
  12. Молодці! Армія захищає свій народ, народ зі своїм військом!

    ВідповістиВидалити