середу, 28 січня 2015 р.

Подяка з Луганщини


 В обласній акції "Одна школа - один захисник" взяли участь учні  68 шкіл області, батьки учнів, педагоги, працівники відділів освіти РДА та самі представники РДА, Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.   Зібрано 34 645 грн.

Вже оплачено 38 костюмів типу «Капрал», 1 костюм зігріватиме бійця  «Айдару», студента ЧНУ ім.Ю.Федьковича, 7 топорграфів та 30 костюмів відправлено на 25-го та 29-го блокпости Луганської області (інформація на сайті Луганська обласна державна адміністрація). У кишеню кожного костюма школярі поклали освячені обереги, виготовлені учнями Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. Хотинського району  та листи воїнам-патріотам від обласної ради дітей Чернівеччини.
Спочатку планували закупляти костюми вартістю в 450 грн, та згодом, знайшовши товар багато кращої якості, який відповідає вимогам військового часу, закупили по 750 грн.
   Геннадій Москаль, Голова Луганської ОДА, особисто передав одяг і продукти для військовослужбовців 25-го і 29-го блокпостів.  «Через сильні обстріли сьогодні важко діставатися до хлопців на передову, в тому числі й волонтерам, які забезпечують солдатів харчами і речами, - зазначив  Г.Москаль. - Тому ми приїхали, щоб підтримати наших військових і поповнити їхні запаси. Ситуація з обстрілами на Луганщині складна, а за останні чотири доби погіршилася. Станиці Луганську, Щастя бойовики обстрілюють день і ніч. В області є перебої з газом і водою».
Голова Луганської ОДА, військовослужбовці відвіданої зони АТО щиро дякують школярам, маленьким патріотам-доброчинцям з великим серцем
Безмежно вдячні батькам школярів і вчителям, для яких Україна понад усе!  
Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!
А ми будемо  допомагати стільки,  скільки  буде потрібно,  будемо молитись за вас,  чекати і вірити в те, шо завдяки вам  наша  нація непереможна.  

Акція "Одна школа - один захисник" ТРИВАЄ.
 Координатори акції:
 О.Осовська, методист НМЦ виховної роботи ІППОЧО;
 Г.Абрамюк, ВО «Буковина – Українському війську», заступник директора з виховної роботи Чернівецької гімназії №5.





Немає коментарів:

Дописати коментар