вівторок, 1 вересня 2015 р.

День знань у Заставнівській ЗОШ

Прийшла, прийшла свята година,
Настав жаданий довгочас,
У нашій рідній Україні
Цей Першовересень для нас.
1 вересня – радісний і хвилюючий день, ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти переступають поріг дитинства, зазирають у юність, торкаються зрілості.

В очах випускників – сум, бо для них цей навчальний рік – останній. А в очах першокласників – гордість і тривога, адже вони прийшли до школи вперше. Цього року наша шкільна сім’я поповнилася на  54  учні. Цікаво, які вони? Сьогодні наше перше знайомство з ними.
   Пам’ять про Героїв Небесної Сотні та загиблих у зоні АТО вшанували хвилиною мовчання. Кращі учні поклали квіти до пам’ятника загиблим землякам під час  ІІ світової війни та пам‘ятника Героям Небесної Сотні.
   На свято завітав І заступник голови райдержадміністрації Молдован В.М., який побажав усім учням міцного здоров‘я, завзятості і наполегливості у навчанні, досягнень у спорті і вручив грамоту за ІІ місце, яке посіла школа у 70 районній шкільній спартакіаді.
    Цікавим було привітання учнів писарем славного Війська Запорізького, який зачитав грамоту від козаків.
Розумні люди - міць держави!
Тож набирайтесь, діти, знань,
Щоб Україна мала славу
Країни здійснених бажань!
    Одинадцятикласники вручили першокласникам символічний факел, який запалює бажання вчитися у серцях.
    Усе свято пронизував національно-патріотичний дух школярів, гордість за свою єдину і нероздільну Україну, за її захисників, прагнення жити у мирі. Завершилося свято флешмобом  «Україна - незламна, Україна - понад усе!»












Немає коментарів:

Дописати коментар