четвер, 21 квітня 2016 р.

«Буковині на згадку» - вшанування пам’яті Зайця Олександра

У рамках акції «Буковині на згадку» в Селятинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Путильського району проведено акцію, яка присвячена вшануванню пам’яті Зайця Олександра Юрійовича, випускника школи 2010 року, учасника АТО.
Найвищою нагородою тих, хто уцілів – є життя, а для загиблих – пам'ять. Саме тому, учнями та вчителями на території школи посаджено Алею Слави. Не зітруться імена тих, хто не повернувся з АТО. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю патріотів України, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави, увійшовши у безсмертя. В нашій пам’яті Олександр залишиться не лише хорошим учнем, але й гарним другом, чудовим товаришем, гідним патріотом нашої держави.
Висловлюємо слова вдячності директору ДП «Путильського лісгоспу» Петру Прокоповичу Фрею та лісничому Селятинського лісництва Івану Івановичу Юрнюку, які сприяли висадженню алеї та надали сорок туйта вісімдесят кущів самшиту для обладнання алеї. Туя (дерево посеред райського саду, плоди якого дають вічне життя) – це символ Карпат, що символізує славу, велич і мужність горян.


Директор школи Олександр Штефура









Немає коментарів:

Дописати коментар