четвер, 6 квітня 2017 р.

Сьогодні ще 16 жилетів передано на Схід

   Учні-учасники акції «Збережемо життя захисників!» Чернівецького військово-спортивного ліцею, Чернівецького ліцею №4, Чернівецької ЗОШ №1, Шиловецької школи (Хотинського району) та учні професійно-технічного навчального закладу №3 взяли участь в урочистій передачі жилетів захисникам.
Традиційно запакували кишеньки листами, оберегами та солодощами. Дякуємо за обереги учням Чернівецькохї гімназії №5! Дітям цікаво було познайомитися з андрієм Сніжко, який доставляє нам жилети та з Ігорем Гостюком, якому випадає велика місія доставки на Схід. Отець Сергій традиційно освятив жилети, а Василь Б. , голова БФ "Живи, Буковино", разом з дітьми поклали в кишені Новий Завіт. Ліцеїстам цікаво було зібрати металодетектор (про нього трохи згодом. Але детектор у нас і чекає свою хазяйку). Побажаємо Ігору щасливої дороги! Та ПОДЯКУЄМО нашим ДРУЗЯМ з Німеччини Лесі Герасименко та Василю Л. та ін. за порядність та високу відповідальність, за те, що ДОПОМАГАЮТЬ нам НАБЛИЖАТИ ПЕРЕМОГУ!!!!.
















1 коментар:

  1. Шановні учасники акції, якщо Ваші випускники чи односельці зараз на Сході, повідомте нас і ми передамо такий жилет адресно. Дякуємо ВСІМ за участь в акції!

    ВідповістиВидалити