пʼятницю, 8 грудня 2017 р.

Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування.

 З 5 по 7 грудня 2017 року в Києві проходила Всеукраїнська акція, спрямована на виховання у молоді особистої та національної гідності, участь у якій взяли  100 учасників – лідери учнівського самоврядування з усіх регіонів України. Чернівецьку область представляли учні Багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей, лідери учнівського самоврядування Гайсюк Галина, Віктор Богатирець та Володимир Панзига.

Організаторами заходу виступили Міністерство молоді та спорту спільно з Міністерством освіти і науки, Київською обласною державною адміністрацією.
Участь у відкритті заходу взяли заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема, генеральний директор Директорату захисту прав дітей Міністерства соціальної політики Світлана Ільчук та український музикант, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя.
Почесні гості згадали власні шкільні роки, перші кроки у суспільній діяльності та закликали учасників акції бути активними, небайдужими та цілеспрямованими.
Під час дискусії “Запитання до лідера” Олександр Ярема, Світлана Ільчук і Тарас Тополя розповіли, зокрема, про організацію змістовного дозвілля, благодійність і визначення подальшого життєвого та професійного шляху.




Наша Чернівецька область виборола ПРАПОР ДОБРОЧИННОСТІ – на форумі було презентовано проект «Схід-Захід – РАЗОМ!» - доброчинні акції на допомогу захисникам, патріотичні флешмоби та проекти.

У рамках програми акції  відбулося тематичне обговорення "Учнівське самоврядування: польський досвід та перспективи в Україні", презентація кращих практик роботи учнівського самоврядування, тренінгова програма Української Академії Лідерства "Розвиток особистості та лідерства" тощо. 












































































Немає коментарів:

Дописати коментар