вівторок, 16 грудня 2014 р.

Святий Миколай тебе любить

Дякуємо всім, хто долучився до обласної акції!
17 грудня вдосвіта машина вирушає на Схід. Солодощів зібрано стільки, що це солодке море потішить не тільки дітей, а й солдатів на блокпостах. Бо вони теж ДІТИ УКРАЇНИ!



Всі люблять  отримувати подарунки, але ще приємніше дарувати радість ближньому!  Саме таке відчуття радості було у мене і моїх друзів-гімназистів, коли в рамках акції «Святий Миколай тебе любить!» ми пакували солодощі для дітей зі сходу України. В кожний пакунок складали не тільки солодощі, а й вітальну листівку  з добрими і теплими словами. Вірю, що саме ми, діти, маємо стати миротворцями і зруйнувати брехливі стереотипи, що ми – різні – Схід і Захід. Ми не різні, ми – рідні, бо всі ми діти України! І маємо робити все для того, щоб  відновити і зберегти  мир в нашій країні. Саме такі акції сприяють єднанню, бо діти – Янголи Миру!  Єднаймося в любові до України! Україна понад усе!
                                                                     Тодераш Марина,
учениця 9-Б класу Чернівецької гімназії №5


                 У переддень святого Миколая учні нашого закладу активно взяли участь в акції «Діти Буковини – дітям Сходу». Під час акції зібрано 1456 гривень. За ці кошти придбано солодощі.
 З великим хвилюванням і любов'ю ми пакували солодкі подарунки, якими хотіли передати своїм ровесникам тепло та любов наших сердець. Тому що розуміємо умови, у яких перебувають маленькі громадяни Донецької та Луганської областей.
Кожна дитина мріє про диво. Переконана, що щасливими хочуть бути всі діти нашої незалежної України, не зважаючи на те, де вони живуть – на Сході чи  на Заході.
Хай у день святого Миколая здійсняться мрії всіх  українських дітей, які хочуть миру та спокою! Хай достаток та добро панує у нашій державі!
 Ілащук Марина, лідер учнівського самоврядування 
парламентсько-президентської республіки «КРОК»  Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ступенів.   


Учні Заставнівської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів взяли активну участь в акції «Святий Миколай тебе любить» (діти заходу – дітям сходу). Зібрано багато м‘яких іграшок, конструкторів, пазлів, дитячих книжечок, іграшок для хлопчиків і дівчаток і, звичайно ж, солодощів, які потішать дітвору  Донеччини та Луганщини у День Святого Миколая
Заступник з виховної роботи Микитей С.В.  

          

Немає коментарів:

Дописати коментар