середу, 3 грудня 2014 р.

VІІІ сесія депутатів ІІ скликання Сторожинецької районної ради учнівського самоврядування «Крок»


26 листопада 2014 року в приміщенні ЦЕВ «Юність Підгір’я» відбулася VІІІ сесія депутатів ІІ скликання Сторожинецької районної ради учнівського самоврядування «Крок», координатором якої є керівник гуртка «Учнівське самоврядування «Крок»» соціально-реабілітаційного напряму ЦДЮТ Бізіян О.В.. 

На сесії присутні 76 із 96 депутатів ЗНЗ району.
Метою сесії було визначення з основними питаннями планування роботи комісій та ради в цілому, навчання активу, заохочення дітей до реалізації цікавих та корисних програм і проектів та ще багато організаційних питань.
Дана сесія була настановчою, на якій закладені основи подальшої діяльності районної ради учнівського самоврядування «Крок» на поточний навчальний рік. Для цього були проведені вибори голови районної ради учнівського самоврядування, його заступників та секретаря.
Для ритмічної і злагодженої роботи ради затверджений порядок денний:
1.      Затвердження плану роботи на 2014-2015 н.р.
2.      Реалізація патріотичного виховання учнівської молоді району.
3.      Вибори керівного складу районної ради учнівського самоврядування.
4.      Затвердження графіку роботи онлайн-конференцій.
5.      Затвердження складу Делегації Сторожинецького району на засідання обласної ради дітей Чернівеччини.
            Так, план роботи на 2014-2015 навчальний рік затверджено, тому що всі навчальні заклади ознайомились з ним попередньо, отримавши електроною поштою. Розглянуто питання реалізації патріотичного виховання учнівської молоді району, з метою спрямування зусиль на те, щоб організувати, провести та прийняти участь в усіх заходах, які мають на меті патріотичне виховання.
            Так, головою районної ради учнівського самоврядування обрано учня Давидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гатежа Вадима Михайловича. Першим заступником стала учениця Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Долинська Любов Миколаївна, другим – учениця Спаської ЗОШ І-ІІ ступенів Марчук Олена Іллівна.
            Координатор районної ради учнівського самоврядування Бізіян О.В. виступила з питанням затвердження графіку онлайн-конференцій, яка дозволить полегшити роботу ради, зробити її доступнішою для кожного.
            А також створені групи в соціальній мережі «В контакті» з наступними назвами: «Адміністрація та координаційна рада», «Культура», «Оргкомітет», «Здоров’я», «Преса», «Партнерство», «Екологія», «Освіта», «Мандат», «Право», «Діти», «Фінанси». Створення цих груп дасть змогу ефективніше залучати до роботи координаторів, батьків та членів дитячих організацій та об’єднань району.

Директор Сторожинецького

центру дитячої та юнацької творчості                                    І.О.Корчинська



 












Немає коментарів:

Дописати коментар