четвер, 18 грудня 2014 р.

Миколай іде від Заходу до Сходу


         Учнівський парламент Хотинської гімназії виступив з ініціативою зібрати солодощі для дітей Донеччини  на свято Миколая.    

вівторок, 16 грудня 2014 р.

Святий Миколай тебе любить

Дякуємо всім, хто долучився до обласної акції!
17 грудня вдосвіта машина вирушає на Схід. Солодощів зібрано стільки, що це солодке море потішить не тільки дітей, а й солдатів на блокпостах. Бо вони теж ДІТИ УКРАЇНИ!

неділю, 14 грудня 2014 р.

Обласна акція «Одна школа – один захисник»

Збір коштів на пошиття зимового одягу (бушлатів та штанів) нашим військовим. Просимо долучитися до обласної акції «Одна школа – один захисник». Комплект (бушлат та штани) – 450 грн. 

Зустріч із правоохоронцями

 Превентивне виховання підростаючого покоління відбувається у тісній співпраці педагогічного колективу Хотинської гімназії та працівників міліції.

понеділок, 8 грудня 2014 р.

Проектні технології в учнівському самоврядуванні Заставнівської районної ради лідерів учнівського самоврядування

Нещодавно у Заставнівському районному Будинку дитячо-юнацької творчості відбулося засідання районної ради учнівського самоврядування, в роботі якого взяли участь голови шкільних учнівських рад, що входять до складу районної ради, координатори, представники влади, відділу освіти, місцевої преси.

пʼятницю, 5 грудня 2014 р.

З Міжнародним днем волонтера!

Вітаємо всіх учнів, лідерів, координаторів, вчителів та батьків! Вітання малечі, яка малює, вітання бабусям, які в'яжуть військовим чи переселенцям панчохи! Сьогодні саме Ви маєте право відзначати це свято. Адже саме Ви весь свій вільний час  присвячуєте суспільним справам, беручи участь у патріотичних акціях та програмах соціальної взаємодопомоги.   І сьогодні, як ніколи глибоко і гостро, наша країна  відчуває силу і значення волонтерських місій. Значимість волонтерів в Україні зросла в десятки разів. Волонтерів чекають, на волонтерів сподіваються, волонтерам вірять. І це заслуговує великої поваги! Не будемо ж залишатися байдужими, адже допомагати – це не тільки просто, але й необхідно.

середу, 3 грудня 2014 р.

VІІІ сесія депутатів ІІ скликання Сторожинецької районної ради учнівського самоврядування «Крок»


26 листопада 2014 року в приміщенні ЦЕВ «Юність Підгір’я» відбулася VІІІ сесія депутатів ІІ скликання Сторожинецької районної ради учнівського самоврядування «Крок», координатором якої є керівник гуртка «Учнівське самоврядування «Крок»» соціально-реабілітаційного напряму ЦДЮТ Бізіян О.В..