суботу, 24 січня 2015 р.

Подія, що пережила час

 Відзначення в Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №28 Чернівецької міської ради Дня Соборності України (96 річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки)

На нараді президентів класів 19 січня  педагогом-організатором Політанською С.І. ознайомлено актив учнівського самоврядування із заходами по відзначенню 96 річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.
Учнівським активом школи спільно з вчителем історії Нізохіним Д.П. підготовлено експозицію в шкільному Музеї одного дня, приурочену Дню Соборності України, яку впродовж тижня відвідували учні школи.
21 січня  мобільна інформаційна група із числа старшокласників провела в школі інформаційні повідомлення щодо відзначення 22 січня 2015 року 96 річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, а 22 січня по школі пройшли уроки  патріотизму під загальною темою «Подія, що пережила час».
В цей день на великій перерві силами учнівського самоврядування   для учнів школи було проведено патріотичний  флеш-моб.

Учні 10 класів за круглим столом обговорили тему  «Історія України і державотворення»,  а учні 11 класу - «Соборність та свобода України в моєму розумінні».
Долучилися до відзначення Дня Соборності України і учні початкових класів. На уроках музичного мистецтва разом із вчителем Воробйовим О.М. виконували гімн України та пісні патріотичного змісту. А учні 3-А та 2-Б класів розпочали урок патріотизму з молитви за Україну. Діти взяли участь у конкурсі малюнків «Соборна, незалежна, єдина Україна».
Під час проведення батьківських зборів, які проходили з 19 по 23 січня, класоводи та класні керівники висвітлювали питання «Подія, що пережила час», долучаючи батьків до громадянського виховання своїх дітей та особистої участі в процесах формування єдиної України. Класні керівники впродовж тижня спілкувалися з учнями по темі «Україно, твоя доля – єдність, злагода і воля».
В приміщенні бібліотеки Камська Н.Т. підготувала книжкову тематичну виставку «Соборна Україна: від ідеї до життя». З якої не тільки учні, але й вчителі школи могли взяти для себе цікаву інформацію та рекомендації щодо проведення виховних заходів.
Матеріали  проведення Дня Соборності України будуть висвітлені в шкільній газеті «Однокласник» та на сайті школи.  

Заступник директора з виховної роботи В.Г. Старовойт    




Немає коментарів:

Дописати коментар