пʼятницю, 23 січня 2015 р.

День Соборності України у Купському НВК

Кожного року 22 січня ми відзначаємо День Соборності України. Такі історичні події завжди мають бути відзначені, а в наш складний час це досить важливо.
     

         В нашій школі, як і скрізь, спочатку був складений план проведення цих заходів. Дирекція школи разом з класними керівниками, вчителів історії та правознавства підготували план проведення ряду важливих та потрібних заходів у цій галузі.
          На уроках історії та під час проведення виховних годин було доведено до всіх учнів ті історичні події, залежно від їх вікову категорію. Про історичні події 1918 року були проведені тематичні уроки у середніх та старших класах. Під гаслом «Соборна, незалежна, єдина Україна» у старших класах були проведені бесіди, дискусії, читали матеріали з газет присвячені цим подіям.
         Особливу увагу надали патріотичному вихованню. Біля стенду присвяченому патріотичним та на жаль сумним подіям  в нашому сучасному суспільстві,  провели бесіди цими днями всі учні школи разом з своїми вчителями. Хвилиною мовчання шанували пам'ять Небесної Сотні, загиблих в зоні АТО.
         У нашій школі є стенд присвячений учаснику подій в зоні АТО, майору міліції патрульної служби Петру Цибуляку, з яким у нас була нещодавно зустріч, про яку ми писали на Сайтах та у газетах області.  
         Також ми організували виставки з фотографіями, газетами, журналами, книгами, як про історичних подій так і про сучасність.
         Мета всіх цих заходів - це виховання почуття патріотизму, любов до України, миру та спокою, єдності, любові до ближнього та розуміння між націями.
                       Елеонора Скіпор    

 

Немає коментарів:

Дописати коментар