вівторок, 29 грудня 2015 р.

Зовсім скоро Новий 2016 рік



Зовсім скоро Новий рік
Завітає на поріг,
Дід Мороз обов’язково
Урочисто і святково
З Новорічними святами
Привітає нас усіх!
Протягом 23-25 грудня 2015 року у Хотинській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшли новорічні ранки, повні чудес та казок. Дід Мороз зі Снігуронькою привітали всіх учнів початкової школи з наступаючим Новим 2016 роком. Для них казкові герої (учні 1-4 класів були в карнавальних костюмах) – танцювали, співали, читали вірші. За це діти отримали новорічні подарунки.
Гамірно і весело відбулися новорічні заходи і для учнів 5-6-х класів. Дитячі щирі посмішки, очі з вогниками і метушливі рухи створювали атмосферу запального новорічного свята. Святковий настрій, підкріплений захватом і враженнями від подарунків, які приніс дітям добрий Дід Мороз, сприяв їхньому творчому піднесенню й натхненню.
Але найгамірніше в актовій залі було на Новорічному вечорі 7-11 класів. Конкурсно-розважальна програма передбачала наступні конкурси: «Представлення команди», «Кліп», конкурс капітанів «Шерлок Холмс», танцювальний конкурс та «Вгадай новорічну мелодію», «Новорічний подарунок».
Отже, виявилося, Новорічні свята - це чудовий спосіб проявити свої акторські здібності, оригінальність та креативність. І на сцені поважне журі побачили справжню творчість і талант старшокласників. І глядачі, і самі учасники заходу отримали позитивні емоції на весь наступний 2016 рік.
Закінчився І семестр. Попереду – зимові, святкові канікули.

Тож бажаєм в добрий час
Щоб добро гостило в нас.
Здоровішими щоб стали
Щоби спокій в домі мали,
Щоб все ладилось віднині
В нашій славній Україні.











Немає коментарів:

Дописати коментар