пʼятницю, 23 травня 2014 р.

Вітаємо переможців V Всеукраїнського конкурсу Моральний вчинок!

Виконавці проекту <<Вплив автотранспорту на навколишнє середовище>> Павлюк Іван та Зайкова Яна, *Чернівецького професійного ліцею сфери послуг, *нагороджені Дипломами переможців, а керівник проекту Герасимчук Ірина Олександрівна викладач біології, екології та хімії - Подякою за формування активної громадянської позиції, високих моральних переконань учнівської молоді та підростаючого покоління. Крім цього, переможцям вручили цінні подарунки - збірки сучасної української літератури та мобільні смартфони.*



15 травня 2014 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася Церемонія нагородження переможців та призерів ІV Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». Цей конкурс показав глибини активної життєвої позиції, людяності і милосердя, що притаманні нашому суспільству, продемонстрував, як супроводжують у добрих справах дітей мудрі дорослі, як вводять їх у світ, скеровуючи на любов, повагу, взаємну підтримку. Учні і студенти з усіх регіонів України у різноманітних творчих формах – фоторепортажах, стіннівках, презентаціях, нарисах, малюнках розповіли про свої добрі справи. Загальна кількість проектів-учасників, відповідно до статистичних довідок, надісланих з районів та областей – 5134 проекти! Серед них – представлено проект учнів Чернівецького професійного ліцею сфери послуг який був високо оцінений і нагороджений почесними грамотами, поважним журі на чолі з доктором юридичних наук, професором, заслуженим юристом України, членом-кореспондентом Національної академії правових наук України – Василем Костицьким.

Виконавці проекту «Вплив автотранспорту на навколишнє середовище» Павлюк Іван та Зайкова Яна нагороджені грамотами та сучасними мобільними смартфонами, керівнику проекту Герасимчук Ірині Олександрівні, викладачу біології, екології та хімії, вручили Подяку.

Почесним гостем Церемонії нагородження був перший Президент України – Леонід Макарович Кравчук. У своєму вітальному слові до переможців та учасників проекту він зазначив, що в цьому конкурсі немає переможених, адже перш за все перемогли Доброта, Людяність і Турбота у ставленні до людей, до довкілля, до минулого. Саме перший Президент України розпочав Церемонію нагородження, що наддало події особливої урочистості та значущості.


Буковині є ким пишатися, адже учні Чернівецького професійного ліцею сфери послуг принесли чергову визначну перемогу у скарбничку досягнень учнівської молоді краю.



Немає коментарів:

Дописати коментар