понеділок, 15 червня 2015 р.

Літній мовний табір з німецької мови

 15 червня 2015 року розпочав свою роботу тижневий літній мовний табір з німецької мови на базі НВК «Берегометська гімназія» Вижницького району, який триватиме до 19 червня 2015року. 


Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі. Вивчення будь – якої іноземної мови розкриває перед нами нові можливості, робить багатшим наш духовний світ, тому потрібно спонукати учнів до вивчення іноземної мови та сприяти їх самостійній підготовці вдома. Саме під таким гаслом  15 червня 2015 року розпочав свою роботу тижневий літній мовний табір з німецької мови на базі НВК «Берегометська гімназія» Вижницького району, який триватиме до 19 червня 2015року. Тема літнього мовного табору з німецької мови – «Свята та традиції країни, мова якої вивчається та України».  Взяти участь в німецькомовному літньому таборі у Вижницькому районі виявили бажання 22 учні. Проект ґрунтується на волонтерських засадах.  

Протягом тижня у таборі проводитимуть заняття, розвиваючі ігри, конкурси та інші цікаві заходи вчителі німецької мови НВК «Берегометська гімназія» Бойчук Л.М.(координатор табору), Запаранюк А.І. та Корпан О.В.
Важливим етапом  організації роботи літніх мовних таборів було проведення вебінарів, семінарів для вчителів іноземних мов, під час яких працівниками науково-методичного центру Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області було здійснено науково-методичне забезпечення діяльності літніх мовних таборів, ознайомлення вчителів із використанням інтерактивних вправ  та інших творчих завдань, методами роботи з автентичним аудіо- та відеоматеріалами, проектами. Особливу увагу було зосереджено на розвиток комунікативної компетенції під час проведення літнього мовного табору та підвищення мотивації в учнів до вивчення іноземних мов. До того ж на офіційному Веб-сайті ІППОЧО створено вкладку на допомогу вчителям-координаторам таборів «Мовні літні табори», яка містить посилання на ігровий контент, методичні рекомендації щодо організації літніх мовних таборів та іншу корисну інформацію.
Відділом освіти Вижницької райдержадміністрації було проведено засідання творчої групи вчителів іноземних мов з питань організації та проведення літніх мовних таборів у Вижницькому районі. На цьому засіданні було визначено дати проведення німецькомовного та англомовного таборів у 2015 році, залучено вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району до проведення цих заходів та  обговорено програми їх проведення.

Немає коментарів:

Дописати коментар