четвер, 16 червня 2016 р.

Юрій Журавель: "Битви за рідну землю"

Відомий український музикант, лідер гурту “От Вінта”, художник, аніматор, громадський діяч Юрій Журавель (намалював героїчний календар на 2016 рік) на нашому Форумі презентував книгу "Битви за рідну землю" Одну книгу автор підписав для сина нашого Безстрашного Ігоря Гостюка. https://www.facebook.com/npvmms/?fref=nf
"Два десятки знакових у нашій історії баталій та портрети 13-ти героїв. Від Святослава Хороброго із його загальновідомим "Іду на ви" до оборонців Донецького аеропорту, про яких кажуть "Бетон не витримав, а кіборг вистояв".

Їх намалював і вмістив у своїй книзі рівненський художник та музикант Юрій Журавель. Видання "Битви за Землю Рідну" він присвятив 75-річчю утворення "Поліської Січі" Тараса Бульби-Боровця та 25-тій річниці української Незалежності. Неперевершена авторська графіка і коротенький текстовий супровід доступно переповідають про непрості, але героїчні сторінки в історії України. Позаяк, головне призначення книги - виховувати юних патріотів на гідних прикладах. "Битви за Землю Рідну" має 10-ти тисячний тираж. І в цьому посприяли управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації та профільне міністерство. Презентували книгу на Всеукраїнському молодіжному форумі, який відбувається на Рівненщині і присвячений ювілею УПА "Поліська Січ".

Немає коментарів:

Дописати коментар