середу, 21 вересня 2016 р.

День Миру на Буковині

Учні ЗОШ №5 Чернівецької міської ради передали голубів миру та листи учнів області волонтерам-перевізникам Ігору Гостюку та Василю Назарку, які незабаром доставлять їх на Схід нашим захисникам.  

День Миру в Колінковецькому ЗНЗ І-ІІІ ст. Хотинського району




 Ярмарок благодійності.















_____________________________________________________________________________
Відзначення Міжнародного Дня миру в Мамаївському ЗНЗ І-ІІІ ст..№2

З метою відзначення Міжнародного Дня миру, в нашій школі проведено ряд заходів:
           На великій перерві відбулася загальношкільна лінійка  «Безцінне слово – Мир, страшне слово - війна». З 14 по 21 вересня класні керівники 1-11 класів провели тематичні уроки, відео-уроки з подальшим обговоренням «Україні – мир!», бесіди, лекції, дискусії, перегляд фільмів, спрямованих на поглиблення розуміння питань миру.
          Класні керівники 1-6-их  класів організували тематичні виставки малюнків у формі голубів учасникам бойових дій, які будуть передані нашим  односельчанинам, які скоро повертаються в зону АТО.А також школярі заповнювали макети голубів маленькими жовто-блакитними голубами з побажаннями та привітаннями воїнам АТО.
           У кабінеті хореографії учні 5-6-их класі на мальованому макеті створили великого голуба, що символізує мир у всьому світі під гаслом «Хай завжди буде мир!».







--------------------------------------------------------------------------------------------------
В Нижньосиньовецькій ЗОШ Глибоцького району проведено ряд заходів, присвячених Міжнародному дню Миру: класні години на тему «Нам потрібне мирне небо», "21 вересня – Міжнародний день Миру», конкурс малюнків до Міжнародного дня Миру, виготовлення голубів миру, загальношкільна лінійка «Ми за Мир!».








____________________________________________________________________
До   Міжнародного дня миру   лідери учнівського самоврядування  Глибоцької гімназії проводили лінійку , а розпочали її з молитви за майбутнє українського народу,урочисто був піднятий прапор, виконали гімн нашої держави, учениця 11-а Горобець Наталка – виконала пісню « Мрію щоб на світі не було війни»,поклали квіти біля меморіальної дошки Кості Лукянюка, та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загіблих героїв Небесної Сотні та військових АТО,по всіх класах проводились уроки миру.
 Сьогодні учні 5-8 класів  об'єдналися  в роботі над проектом “Голуб миру” і отримати задоволення від прожитого дня  створили живу фігуру Голуба Миру - одного з найбільш відомих символів цього дня.









__________________________________________________________________________




Немає коментарів:

Дописати коментар