пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Герої не вмирають…



Минає чотири роки з того часу, коли Україна пережила криваві події – розстріли на Майдані. Ця річниця породжує в українців гіркі спогади про загиблих під час протестів.
У пам’яті молодого покоління Шиловецької загальноосвітньої школи живуть Герої Небесної Сотні. Ті, 115 чоловік, що загинули на майдані, що віддали своє життя за кращу долю.

Випускники, учні 9-го та 11-го класів, підготували лінійку, присвячену цій сумній даті. Із свічечками у руках вони хвилиною мовчання вшанували героїв небесної сотні, а також тих бійців, які загинули під час АТО в Україні.
Герої не вмирають,  вони  живуть  у  нашій  пам’яті,  вони  живуть  у  тих,  хто  продовжує  їх  справу,  вони  живуть  доти,  поки  жива  їх  слава.
Учні переглянули відеоролик «Пам’яті небесної сотні, прослухали пісню «Не твоя війна» у виконанні гурту Океан Ельзи. Але найбільше всіх вразили заклики не бути байдужими, не чекати, щоб хтось щось зробив замість нас, почати з себе, з саморозвитку.
Звучить гімн України. Присутні висловлюють віру в те, що молоде покоління прикладе всіх сил, щоб наша держава ніколи не стояла на колінах.

Слава тим, чиї імена на вічно вкарбовані в нашій пам’яті, і тим, хто віддав за неї своє життя, але залишився безіменним…Ми усі щиро дякуємо і вклоняємося до Землі нашим захисникам. Завдяки їм ми сьогодні маємо можливість, під мирним небом  вчитися, зустрітись  і поринути у спогади.
Учні школи вірять, що правда таки переможе і житимемо у вільній, щасливій країні.

Немає коментарів:

Дописати коментар