понеділок, 18 травня 2015 р.

НАВЧАННЯ В ДІЇ!

 

На базі Чернівецького військово-спортивного ліцею 15 травня 2015 року відбулися навчання учнів щодо порядку дій в небезпечних ситуаціях, зокрема при виявленні вибухонебезпечних речовин.
До ліцею цього дня, щоб навчити дітей, як необхідно діяти в умовах надзвичайних ситуацій, прийшли рятувальники, представники міліції та вибухотехніки.
Сама зустріч була поділена на 2 частини: теоретичну та практичну. 
На плацу учням розповіли про різні види надзвичайних ситуацій, основні правила поводження в умовах оголошення евакуації. Окрім цього ліцеїстів навчили як необхідно діяти, якщо в місці з масовим перебуванням людей було виявлено підозрілий предмет. Також учні мали змогу переглянути фільми, в якому йшла мова про те, як необхідно діяти в тій чи іншій небезпечній ситуації. 
Для закріплення знань та в ході практичної частини заходу з учнями,  викладачами та обслуговуючим персоналом ліцею-інтернату було проведено відпрацювання евакуації з будівлі у зв’язку з умовним виявленням підозрілого предмету. По закінченню цього рятувальники звернули увагу вчителів на важливості навчання дітей діям у разі надзвичайної ситуації впродовж всього року.
«Такі заходи є надзвичайно корисними, оскільки дозволять дітям набути практичних навичок», – повідомив директор Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату  Сергій Григорович Стукало.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар