четвер, 14 травня 2015 р.

Вихованці Сторожинецької школи-інтернату – призери V Всеукраїнський конкурсу «Моральний вчинок»

З метою популяризації духовних і моральних надбань, консолідації зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі,
сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до багатоетнічної та толерантної України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості уже вп’яте в Україні проводиться Всеукраїнський конкурс  «Моральний вчинок».
Згідно із статистичними довідками, що надійшли з усіх областей України цьогоріч у Конкурсі взяли участь понад 30 тисяч учасників. 
 «Тільки в моменти доленосних історичних випробувань, коли йде вибір між добром і злом, народжується нова якість. Вона народжується на наших очах. Роботи цього надзвичайно особливого року виявилися замірами цих параметрів нової якості. За результатами проведеного Конкурсу маємо дуже оптимістичну новину – нова якість є» (Лілія Григорович,  член журі Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок», Почесний голова Союзу Українок).
         V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок»   завершено урочистою церемонією нагородження переможців, яка відбулася у Київському університеті імені Бориса Грінченка.
Переможцями від Чернівецької області стали вихованці Сторожинецької школи-інтернату.
Нещодавно троє найактивніших лідерів учнівського самоврядування, Трояновська Дарина, Верозуб Олег, Поленчук Микола (учні 10 класу) представляли Буковину в Київському університеті ім. Б.Грінченка як переможці  V Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».
         Соціальний проект «Добрі серця» отримав   «спеціальну відзнаку» конкурсу та приз, а керівник проекту – заступник директора з виховної роботи Марія Даскалюк –   подяка за морально-патріотичне виховання учнів.


Немає коментарів:

Дописати коментар