пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Свято останнього дзвоника в Купському НВК

Щорічно ми проводимо це традиційне свято у всіх школах країни наприкінці травня місяця.

         Трохи сумно для випускників та для їх батьків бо прощаються з рідною школою, радісно для решта школярів тому що їх чекають літні канікули.
         У Купському НВК це традиційне свято проводиться завжди на високому рівні. Цього року до нас завітав колишній учень, колишні йдиректор цього навчального закладу, нині народний депутат Верховної Ради України Григорій Тіміш, який приніс для рідної школи в подарок 12 комплектів спортивних форм, тому що наша школа завжди має хороші результати у різних спортивних змаганнях. Також до нас завітав представник Глибоцької РДА Валерій Вікован, місцевий сільський голова Аурел Алергуш. Всі вони привітали цьогорічних випускників, вчителів, батьків, учнів зі святом останнього дзвоника та побажали здійснення всіх добрих намірів та мирного неба.
         Директор Купського НВК пані Марія Лазурка після теплих слів привітання вручила ще безліч грамот, подяк, дипломів переможцям різних конкурсів, олімпіад тощо.
         Самі випускники віршами, прозою, піснями подякували рідній школі, вчителям за їх невтомну працю, за те що доклали чимало зусиль щоб вони досягли певних результатів, за все що зробили для них.
         Благословляв їх у майбутньому житті настоятель місцевої церкві протоієрей Василь Кучурян.
         Побажаємо їм та всім випускникам наших шкіл миру, спокою в країні, здійснення всіх бажань.
                                               ЕЛЕОНОРА СКІПОР

               





Немає коментарів:

Дописати коментар