середу, 18 листопада 2015 р.

З теплом та любов’ю

Діти та вчителі НВК «Вашківецька гімназія» Вижницького району долучилися до обласної акції зі збору лікарських чаїв для воїнів АТО. 
   
            Усвідомлення гімназистами того, що великі справи починаються із маленьких вчинків ( допомоги ближньому), призводить  не лише до конкретних дій, але й до набуття позитивного досвіду громадської співучасті. Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих і не залишила байдужими дитячі серця. Свою увагу, тепло і підтримку в цей складний час дарують захисникам України учні та вчителі НВК «Вашківецька гімназія».
         У нашій школі учнівський та вчительський колективи неодноразово вже допомагали захисникам України, беручи участь у різного роду акціях, добрих справах. Ще на одну хорошу справу стало більше. Діти та вчителі долучилися до обласної акції зі збору лікарських чаїв для воїнів АТО. З душевним теплом та любовю вихованці еколого – натуралістичного гуртка ( Керівник Курик П.С.) виготовили для кожного воїна мішечки для чаїв. Естетично  оформлені мішечки, були наповнені  лікарськими чаями з шипшини , м’яти , бузини , звіробою, кульбаби. Активно допомогли зібрати лікарські чаїПриньковська В.М.( учитель біології), Паранчак Л.Г. ( учитель початкових класів), Курик П.С. (педагог – організатор), Мар’янчук Юрій ( учень 5 класу), Паранчак Петро (учень 7 класу).
        8 листопада 2015 року було відправлено у зону АТО ці маленькі теплі подарунки з лікарськими чаями нашим захисникам. Ми впевнені, що воїни АТО, смакуючи запашний чай, відчують тепло та любов  дитячих сердець.

  

Інформацію підготували  Стренадко М.М. та Курик П.С.






Немає коментарів:

Дописати коментар