пʼятницю, 27 листопада 2015 р.

Районний семінар з англійської мови в Заставнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

        У Заставнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів (директор  Бачинська Н.А.) пройшов тиждень іноземної мови за висловом В.Гете  «Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина»,
в рамках якого відбувся районний семінар учителів англійської мови.
        Керівник районного методичного об‘єднання учителів іноземної мови, вчитель-методист, спеціаліст вищої категорії Романишина С.В. провела урок-майстер-клас з учнями 11 класу на тему «Шляхи подолання труднощів у підготовці до ЗНО з англійської мови». Вчителька продемонструвала систему роботи з різними видами тестів, використовуючи мультимедійні технології та різні види релаксації, які стимулювали учнів до продуктивної роботи та ефективного засвоєння знань. Одинадцятикласники показали високу результативність у розв’язанні тестів з читання, письма та аудіювання.
          Цікаво та змістовно пройшов виховний захід, присвячений дню Шотландії  (30 листопада національний день Шотландії), який провела з учнями 7-их класів вчителька англійської мови спеціаліст І категорії Бачинська Н.А. У супроводі мультимедійної презентації учні здійснили заочну подорож Шотландією: розповіли про географічне положення,  державні символи, пам’ятні місця, видатних людей, національні традиції країни. Під шотландську волинку звучали вірші  Роберта Бернса та Олівії Макмагон у виконанні учнів та вчителя, шкільний танцювальний ансамбль виконав народний шотландський танець. Під звучання пісні англійською мовою  учні роздали присутнім бомбоньєрки з шотландським національним печивом.
      При обговоренні заходів учасники семінару відзначили високий рівень підготовки випускників до іспитів, вільне володіння англійською мовою, безпосередність у спілкуванні, активність на уроці та позакласному заході, високу мотивацію до вивчення іноземної мови, артистизм учнів.
       Методоб’єднання проведено на новому загальноєвропейському рівні з використанням новітніх освітніх технологій із залученням учнів до вивчення іноземних мов з метою ознайомлення з культурами англомовних країн. 
Микитей С.В.

ЗВР Заставнівської ЗОШ І-ІІІ ст.










Немає коментарів:

Дописати коментар