суботу, 14 травня 2016 р.

День відкритих дверей у військово-спортивному ліцеї

«Носити мундир неважко, а от бути військовим за покликанням — справа не з легких. Така людина повинна бути доброю та чесною, справедливою та сильною духом. Справжній військовий повинен бути патріотом своєї країни. І врешті-решт військовослужбовець — це людина, що має честь. Не лише гідність, а саме честь. Це те, що змушує його виконувати обов’язки, взірцево поводитись і гордо нести звання захисника своєї країни. Професія військового — одна з найпочесніших у світі.
Ці люди стоять на варті миру та спокою»… ( Ольга Гончарова, учениця 10-го класу Лиманської ЗОШ І–ІІІ ступенів, Луганська область).   
Серед учнів шкіл нашої області знайдеться багато  таких, хто вже мріє про цю відважну професію. І сьогодні, в день відкритих дверей Чернівецького військово-спортивного ліцею, було чимало учнів та батьків, бажаючих ближче та з перших вуст дізнатися про навчання та проживання в даному закладі. Учні Мамаївського ЗНЗ І-ІІІ ступенів №2 Кіцманського району, Годилівського НВК Сторожинецького району, Зарожанської ЗОШ Хотинського району та ін. Всім гостям сподобались ліцеїсти у святкових формах, яка їм дуже личить. Відвідувачі знайомилися з ліцеїстами. Виявляється з інших областей також навчаються в нашому закладі – з Краматорська, з Вінницької, Закарпатської, Рівненської, Донецької та Луганської областей,
Дуже цікаво було розглядати військові трофеї, приміряти бронежилети, каски, берети; розбирати автомат тощо. 
Заклад ЗАПРОШУЄ на навчання, щоб опанувати професію ЗАХИСНИКА БАТЬКІВЩИНИ!


































Немає коментарів:

Дописати коментар