суботу, 1 червня 2013 р.

Все найкраще нашим дітям

Першого червня у м.Новодністровськ, не дивлячись на сюрпризи погоди, по-особливому всміхались вікнами будинки, поспішали заклопотані батьки з дітьми в дитячі садочки.

Міжнародний День захисту дітей в місті пройшов під девізом «Все найкраще нашим дітям». В ДНЗ міста відбулися святкові дійства «Дружать діти на планеті», «Веселі старти», «Літо-літечко прийшло».

Напередодні в ДНЗ «Ромашка» відбувся конкурс на кращий ігровий майданчик. Вихователі разом з батьками презентували найкращі креатині вирішення оформлення прогулянкових майданчиків. І тут фантазії не було меж: затишно розташувались на майданчиках гуси-лебеді, «зацвіли» ромашки і дзвіночки, виготовлені з підручних матеріалів, розпустили червоні та сині вітрила човники-пісочниці.

В цей день вихованці БДТ приймали у себе усіх дітей міста та їх батьків. На святкове дійство «Щасливе дитинство» закликали усіх Кіт Леопольд та мишенята. В рамках розважальної програми було проведено ігри, конкурси, караоке та святкову дискотеку. Справжнє свято морозива влаштував для усіх приватний підприємець М.І.Юрчак. Про сценічні костюми для проведення свята потурбувався директор філії «Дирекція з будівництва ГАЕС» В.І.Куліш.

В рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей відбулося і вшанування інтелектуальної еліти міста, на що виділено 11тис.грн. спонсорських та бюджетних коштів.

Отримали солодкі подарунки і діти територіального реабілітаційного центру від профспілки ГЕС-1 (голова В.І.Палка). За сприяння приватного підприємця О.В.Мандебури на міській площі закликали усіх перехожих на свято веселі клоуни, на витрачено 5тис.грн.

Протягом дня лунали у парках і скверах міста веселі голоси дітей, майоріли повітряні кульки, звучала музика.




Немає коментарів:

Дописати коментар