четвер, 6 червня 2013 р.

Веселі барви літа

О.Т.Кравчук вчитель 
початкових класів ЗОШ № 25
В одному з найпрекрасніших куточків Чернівців - Роші, серед розкішної зелені кучерявих садків та розмаїття квітів на базі ЗОШ № 25 працює пришкільний табір «Зелена планета».
Завдяки продуманому плануванню та чіткій організації, тут цікаво і змістовно проводять час юні «барвінчата» та «веселчата». За час перебування в таборі діти побували в музеї архітектури та побуту,в парку імені Т.Г. Шевченка, подивились лялькову та циркові вистави. Діти демонструють і розвивають свої таланти. Тут працює «салон краси», де роблять гарні зачіски, «модельне агентство», в якому шиють розкішні сукні із поліетиленових пакетів, які дівчата демонструють на червоній доріжці. Зараз кипить робота по підготовці до свята Івана Купала, де звучатимуть народні пісні, горітиме вогнище, проводитимуться конкурси, вікторини, дівчата плестимуть віночки і водитимуть купальські танці.
В таборі кожен день має свою назву у відповідності з якою проводяться заходи. Діти малюють, розгадують загадки, кросворди, змагаються у спритності та кмітливості,займаються в гуртках. Все це об’єднує дітей, розвиває, надає їм сил, впевненості. А разом з дітьми почуваються молодими та окриленими і їхні вихователі.



Немає коментарів:

Дописати коментар