суботу, 1 червня 2013 р.

Міжнародний день захисту дітей на Вижниччині

Стало доброю традицією у Вижницькому районі 1 червня широко відзначати Міжнародний день захисту дітей. Дітвора знає і чекає на це по-справжньому театралізоване дійство. Веселковими барвами талантів, дзвінких голосів, яскравих костюмів засяяли сьогодні центральні площі у м. Вижниця, селищі Берегомет, Вашківцях та у всіх пришкільних таборах. Будинки дитячої та юнацької творчості організували казкові феєрії з концертними номерами, конкурсами та вікторинами. Для всіх дітей працювали незвичні містечка: «Театральне»; «Спортивне»; «Візаж обличчя»; «Художнє»; «Танцювальне». Найулюбленішим заняттям в цей день дітвори – малюнок на асфальті «Світ очима дитини», кращі роботи оцінені фаховим журі, вручено дипломи та нагороди. А найголовніше те, що всі учасники свята отримали масу вражень та морозива (близько 2500 пач.), яке постійно надає ПП Чорней Михайло Васильович, м.Вижниця.

На всіх урочистостях були присутні голови місцевих рад, а головне свято в районному центрі відкрили – Олексій Чепіль, міський голова, Микола Гайдук, заступник голови районної ради, Тетяна Тирон, заступник голови – начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

Організували і провели Міжнародний день захисту дітей – служба у справах дітей, відділ культури райдержадміністрації, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, виконкоми рад, керівники пришкільних таборів. Координатором та головним організатором є відділ освіти, молоді та спорту, районний методичний кабінет.
Ми віримо, що працювати і творити заради дитини – це почесно, необхідно і велично.

Зі святом!!!













Немає коментарів:

Дописати коментар