понеділок, 7 квітня 2014 р.

Форум представників учнівського самоврядування «Майбутнє без насилля!»

26-27 березня 2014 року в м. Ірпінь Київської області відбувся Форум представників учнівського самоврядування з питань подолання насильства над дітьми у школі та вдома «Майбутнє без насилля!». В роботі Форуму взяли участь 56 лідерів та 24 педагоги-координатори з різних областей України. Обласну раду дітей Чернівеччини представляли Молодий Дан, учень 9 класу Чернівецької спеціалізованої школи «Освітні ресурси та технологічний тренінг» І-ІІІ ст.№41, Президент органу учнівського самоврядування «Кнесет» та Ілащук Марина, учениця 9 класу Колінковецького ЗНЗ І-ІІІ ст. Хотинського району, заступник голови Хотинської районної ради учнівського самоврядування.
Захід проводився Міністерством освіти і науки України у партнерстві з проектом Ради Європи «Зміцнення та захист прав дітей в Україні».

У рамках роботи Форуму відбувся тренінг з питань профілактики насильства, де було розглянуто міжнародні стандарти щодо профілактики насильства, законодавче забезпечення в Україні з питань попередження насильства, ознаки та види насильства, показники та наслідки насильства, шляхи подолання насильства та ін.
  

   





Молодий Дан визнаний кращим лідером Форуму представників учнівського самоврядування «Майбутнє без насилля!»

1 коментар:

  1. Прошу надсилати пропозиції щодо проведення районних / міських та обласного форуму лідерів учнівського самоврядування.

    ВідповістиВидалити