середу, 16 квітня 2014 р.

«Щоденник.ua» запрошує до нового конкурсу – «Природна вода – джерело життя»

Знання про воду і те, як правильно її пити, дарує не тільки здоров’я і гарне самопочуття, але й справжні призи! Саме тому ТМ "Моршинська Спортик" та Всеукраїнська освітня мережа «Щоденник.ua» розпочинають конкурс «Природна вода – джерело життя»!
Ти навчаєшся в 1-11 класі та знаєш, що таке водний баланс організму і чому потрібно пити воду? Ми знаємо три способи, як ти можеш здобути перемогу!

1. Конкурс плакатів. Намалюй плакат про користь  вживання  чистої природної води на великому аркуші (формат А2) або звичайному (А4) – і отримай можливість виграти:
-          За І місце – велосипед та фірмовий рюкзак з водою «Моршинська Спортик».
-          За ІІ місце – надувний басейн для всієї родини та фірмовий рюкзак з водою «Моршинська Спортик».
-          За ІІІ місце – фірмовий рюкзак з водою «Моршинська Спортик», набір акварельних фарб на 24 кольори і річну передплату на журнал «Професор Крейд».
2. Вікторина. Дай правильні відповіді на всі питання вікторини швидше за усіх – і отримай книгу «101 експеримент з водою», фірмовий рюкзак з водою «Моршинська Спортик» та річну передплату журналу «Професор Крейд»!
3. Найактивніший клас. Якщо твій клас надішле найбільше робіт на конкурс малюнків, то в якості подарунка ви отримаєте кулер для води та річну передплату журналу «Професор Крейд»!
Роботи можна надсилати на електронну скриньку: press.shodennik@gmail.com
Конкурс триває з 7 квітня до 16 травня! Більше й докладніше про конкурс ви можете дізнатись на сторінці конкурсу.
Поспішай і здобувай перемогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар