суботу, 22 листопада 2014 р.

Повертайся живим!

Розбудова України як суверенної держави, її боротьба за волю і права своїх громадян ставить перед школою відповідальне і складне завдання – виховання високодуховного, національно свідомого підростаючого покоління, патріотів своєї Батьківщини, спадкоємців і продовжувачів національно-патріотичних традицій.
Саме тому 21 листопада, у День Гідності та Свободи, учні Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів не залишилися осторонь громадського життя.
 Членами Шкільної Ради було організовано та проведено тематичну лінійку «Небесна сотня дивиться на нас», адже саме в цей день рівно рік назад на Майдані відбулася Революція Гідності. Діти вийшли на лінійку з синьо-жовтими стрічками на одязі та плакатами з гаслами «Слава Україні! Героям слава!», «Україна понад усе!». Голова Шкільної Ради Дроняк Адріана запалила свічку жалоби, після чого вся школа хвилиною мовчання вшанувала пам’ять героїв Небесної Сотні.
На одній з перерв члени шкільної комісії з питань роботи з молодшими школярами Добродійчук Даря та Федорчак Марина провели флеш-моб «Повертайся живим!» за участю учнів 1 – 4 класів. Також в цей день у школі стартувала благодійна акція «Миколай тебе любить», спрямована на збір солодощів для дітей східних областей.
Слижук Олена,
координатор шкільної ради,
педагог-організатор
Яблуницької ЗОШ І – ІІ ступенів
Путильського району





Немає коментарів:

Дописати коментар