суботу, 15 листопада 2014 р.

Підвищення фінансової грамотності учнів

Відповідно до пропозицій Національного банку України та Програми розвитку фінансового сектора (USAID/FINREP-II), в рамках Всеукраїнського місячника фінансової грамотності в Лужанському ЗНЗ І-ІІІст. ім..В.Орелецького  проводився з 03.11 по 07.11.2014 року тиждень фінансової грамотності.

Відкриття тижня відбулося в понеділок на щотижневій лінійці. В ході тижня учні мали можливість ознайомитись із роботою Лужанського відділення банку «Надра», де отримали відповіді на питання, що стосуються організації роботи банку та  можливості здійснення розрахункових операцій з клієнтами. Серед учнів 9-х та 11-х класів проведено економічну вікторину «Ерудит». Цікавим видався конкурс малюнків серед учнів 5-х класів «Гроші в моєму житті». Учнями 10-го класу проведено учнівський всеобуч з питання «Пластикові картки – реалії сьогодення», де старшокласники мали можливість ознайомитись із перевагами та недоліками пластикових карток, їх видами та можливостями, почути у відеозаписі думки громадян України про використання електронних грошей. Також були розглянуті можливі життєві проблемні ситуації використання пластикових карток та їх вирішення.

         Під час проведення підсумків тижня фінансової грамотності на лінійці 10 листопада дирекція відмітила подяками класи, які взяли активну участь у проведенні заходів та вчителів-організаторів.





















Немає коментарів:

Дописати коментар